Hoşgeldiniz  

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN YANGINDAN ETKİLENEN YERLER İÇİN 10.000.000 TL’LİK DESTEK

admin | 03 Ağustos 2021 | Ekonomi, Genel, Gündem, Sağlık, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN YANGINDAN ETKİLENEN YERLER İÇİN 10.000.000 TL’LİK DESTEK

Daha önce yanan ormanlar için 27.000 ağaç, Osmaniye ve Manavgat’a su tankeri gönderen Şahinbey Belediyesi şimdi de yangında etkilenen şehirler için 10.000.000 TL’lik destek sağlayacak

Şahinbey Belediyesi Meclisi bir önemli projeye daha imza attı. Şahinbey Belediye Meclisi Ağustos ayı 1. oturumunda yangından etkilenen şehirler için 10.000.000 TL’lik destek sağlanması kararı çıktı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ayrıca daha önce 27.000 olan ağaç bağışının da arttırılacağını ifade etti.

YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Türkiye’nin birçok ilinde çıkan orman yangınlarında yok olan ağaçları yeniden canlandırmak için 27.000 adet ağaç ve yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına destek vermek için Osmaniye ve Manavgat’a su tankeri gönderildiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Şahinbey Belediyesi olarak yangında zarar gören tüm illerimiz ve vatandaşlarımız için büyük bir üzüntü duyuyorum. Şahinbey Belediyesi olarak yangın söndürme ve soğutma çalışmaları için Osmaniye ve Manavgat’a su tankeri göndermiş ve 27.000 ağaç desteğinde bulunacağımızı söylemiştik. 27.000 ağaç bağışını daha da arttıracağız. Ağustos ayı Meclisimizin birinci oturumunda yangında zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için 10.000.000 TL’lik destek sağlama kararı aldık. Açılan yaralarımızı hep birlikte saracağız. Yangında zarar gören tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun diyor bundan sonraki süreçte de Şahinbey Belediyesi olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı