Hoşgeldiniz  

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ OSMANİYEDEN SONRA MANAVGAT’A DA DESTEK OLDU

admin | 03 Ağustos 2021 | Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ OSMANİYEDEN SONRA MANAVGAT’A DA DESTEK OLDU

Daha önce yanan ormanlar için 27.000 ağaç bağışlayan Şahinbey Belediyesi şimdi de Manavgat’taki yangını söndürme ve soğutma çalışmalarına destek vermek için su tankeri desteğinde bulunuyor.

Şahinbey Belediyesi, Türkiye’nin birçok ilinde çıkan orman yangınlarında yok olan ağaçları yeniden canlandırmak için 27.000 adet ağaç göndereceğini daha önce açıklamış Osmaniye’deki yangını söndürmek için de destek göndermişti. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu şimdi de Manavgat’taki yangını söndürme ve soğutma çalışmalarına destek vermek için su tankeri gönderdi.

YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaşanan orman yangınlarından dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu belirterek, “Son günlerde ülkemizde birbiri ardına meydana gelen yangınlar, hepimizi üzüntüye boğdu. Cennet vatanımızda yaşanan yangınlarda vatandaşlarımızın yanında olmak ve onlara destek olmak için daha önce 27.000 ağaç bağışlamıştık. Ayrıca Osmaniye’deki yangını söndürmek için de destek olduk. Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden yangın söndürme çalışmalarına destek vermek amacıyla bölgeye su tankeri gönderdik. Açılan yaralarımızı hep birlikte omuz omuza tek bir yumruk olarak saracağız. Yangında zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor bundan sonraki süreçte de Şahinbey Belediyesi olarak yanlarında olduğumuz bilmelerini istiyorum” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı