Hoşgeldiniz  

Milletvekili Koçer’den Gazi Polisimize Ziyaret

admin | 22 Temmuz 2021 | Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Milletvekili Koçer’den Gazi Polisimize Ziyaret

Milletvekili Koçer’den Gazi Polisimize Ziyaret

Gaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Nejat Koçer, 2016 yılında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanarak gazi olan polis memuru Bülent Bilgili’yi evinde ziyaret etti.

Milletvekili Nejat Koçer, gazi polis memuru Bülent Bilgili’ye bayram ziyaretinde bulunarak, iyi dileklerini iletti.

Koçer, “Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bombalı saldırıda yaralanan kahraman polisimiz, gazi Bülent Bilgili’ye ve tüm gazilerimize minnettarız. Bayramlaşmak için bir araya geldik. Bayramın, ülkemizin ve milletimizin birliğine, bütünlüğüne her şeyden önemlisi sağlık ve afiyetine vesile olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah tüm gazilerimize acil şifalar versin.” dedi.

-Milletvekili Koçer’den 25 Aralık Devlet Hastanesine Ziyaret

Gaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Nejat Koçer, Bayram Ziyaretleri kapsamında gittiği 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunarak hastane yönetimi ve hastalarla bayramlaşan  Milletvekili Nejat Koçer, Covid-19 salgınıyla mücadeledeki başarının altını çizerek hastalara şifa diledi.

Milletvekili Koçer “Covid salgınının getirdiği olağanüstü şartlarda cansiperane çalışan tüm doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarımıza minnettarız. 25 Aralık Devlet Hastanemiz ve tüm hastanelerimizde bayram boyunca gerekli olan  tüm tedbirler alınmış durumda. Hastalarımıza Allah’tan şifa diliyoruz. Doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanlarımızın emeklerine sağlık.” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı