Hoşgeldiniz  

ŞAHİNBEY MAVİKENT’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR (Video Haber)

admin | 29 Haziran 2021 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri A- A+

ŞAHİNBEY MAVİKENT’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR (Video Haber)

ŞAHİNBEY MAVİKENT’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’nde yaptırılan Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Otopark, tanzim satış mağazaları, spor salonu, kadınlara özel iş atölyesi, millet kıraathanesinin de içinde bulunacağı Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tesisin bölgedeki vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceğini ifade etti.

MAVİKENT BÜYÜYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’nin gelişmeye devam ettiğini belirterek “Mavikent Mahallemize yeni bir tesis daha kazandırıyoruz. Yaptığımız yeni tesisin alt katlarında tanzim satış mağazalarımız ve kırtasiye malzemeleri satan yerler olacak. Onun üzerinde hanım kardeşelerimiz için atölye yapacağız. Hanımlar burada part time çalışarak aile bütçelerine katkı sağlayabilecekler. Atölyenin üzerinde kapalı alanda spor yapmak isteyen bay-bayan kardeşlerimiz spor yapabilecekler. Bir üst katta gençlerimizin kitap okuyup ders çalışabilmeleri  için Millet Kıraathanesi yapıyoruz. Tesise gelenler için alt katta kapalı otoparkımız bulunuyor. Böylelikle Mavikent Mahallemiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı