Hoşgeldiniz  

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu : Parti içinde Birbiriyle kavga eden ve birbirini yiyenleri kapının önüne koyacağım

admin | 19 Haziran 2021 | Ekonomi, Foto Galeri, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu : Parti içinde Birbiriyle kavga eden ve birbirini yiyenleri kapının önüne koyacağım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te CHP Yerel Yönetimler buluşmasında konuştu.

Kılıçdaroğlu nüfusu artan Gaziantep’te “neden 2 milletvekilinden fazla çıkaramıyoruz” diyerek çarpıcı açıklamalarına şöyle devam etti; “Kabahat kimde, Anteplilerde mi bizde mi? Haşa..Bizde. Anteplilerde değil. Eksiklik varsa ,Yanlışlık varsa bizde .Ama bu tabloyu değiştireceğiz. Nüfus artıyor bizim yine 2 milletvekilimiz var. CHP bir dönem Gaziantep’in kalesiydi. Celal Doğan gibi bir efsane vardı. Ne oldu da böyle oldu? Kabahat, kusur ve yanlışlık bizde. Ama düzelteceğim. Sözüm var Gazianteplilere düzelteceğim. En büyük desteği sizden, Gazianteplilerden bekliyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasına şöyle devam etti; 6317 şehidin verildiği Milli Kurtuluş destanın yazıldığı topraklardayız. Güzel şeyler yapıyoruz. Peki neden Gaziantep’in nüfusu artıyor da milletvekili sayımız artmıyor. Kabahat bizde. Eksiklik var, yanlışlık var. Bunların hepsinin sorunu bizde. Ama bu tabloyu değiştireceğim. Halkla hizmeti, hakka hizmet gibi yapacağız.

Ben sürekli birbirleriyle kavga eden örgüt istemiyorum. Kimse kusura bakmasın birbiriyle kavga eden ve savaşanları kapının önüne koyacağım. Kim kiminle halk için çaba harcayacaksa Antep burada. Benim anlattıklarımı anlatın. Gaziantep’te Celal Doğan gibi bir efsane vardı. Ne oldu da böyle oldu. Kabahat, kusur ve yanlışlık bizde. Düzelteceğim. Sözüm var Gazianteplilere düzelteceğim. Eğer bir partilim kendisini düşünüyorsa önce Antep’i düşünecek. Hizmet yarışı olacak. Partili arkadaşım önce Antepliyi düşünecek. Antep’te bir çocuk yatağa aç giriyorsa ne il başkanı, ne ilçe başkası uyuyacak. Biz çalıştığımız zaman Antepli bize evet çalışıyor birbirlerini yeniyorlar diyecek. Alanda yaptığı çalışmanın bana gelen sonucu bu. ”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı