Hoşgeldiniz  

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN BİR PAZAR YERİ DE OĞUZELİ’NE

admin | 28 Mayıs 2021 | Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN BİR PAZAR YERİ DE OĞUZELİ’NE

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN BİR PAZAR YERİ DE OĞUZELİ’NE

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılacak olan Oğuzeli Kapalı Pazar Yeri inşaatının temelleri Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun katılımları ile atıldı.

Oğuzeli halkının ihtiyacını karşılamak için Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Oğuzeli Pazar Yeri’nin temel atma törenine Oğuzeli İlçe Kaymakamı Büşra Uçar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke ve protokol üyeleri katıldı.

SADECE ŞAHİNBEY İÇİN DEĞİL OĞUZELİ İÇİN DE ÇALIŞIYOR

Oğuzeli İlçe Kaymakamı Büşra Uçar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun  Oğuzeli İlçesi’ne önemli desteklerde bulunduğunu belirterek “İlçemizin pazar yeri ihtiyacı vardı. Esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz zaman, sorunların farkındayız. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum. Onlarında desteği ile yeni yapılan pazar yerinde esnafın ve vatandaşın sorununun bir kısmı çözülmüş olacak. Başkanımız İlçemize geldiğinde ‘neye ihtiyacınız var?’ diye bizlere her zaman soruyor. Şahinbey İlçesi’nin yanı sıra Oğuzeli’ne de sahip çıkıyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve Oğuzeli Belediye Başkanımız Mehmet Sait Kılıç’a bu güzel faaliyet için teşekkür ediyorum” dedi.

AMACIMIZ VATANDAŞA HİZMET

Halka hizmet noktasında omuz omuza çalışarak projeler ürettiklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  “Belediyelerin esas amacı halka en güzel hizmetleri sunmak. Esas mesele milletin rahatı ve huzuru. Biz göreve başladığımızda bir tane pazar yeri vardı. Şahinbey ilçemizde şu anda 12 tane pazar yerimiz var. İnşaatı devam eden 2 tane daha pazar yerimiz var. Pazar yeri deyip geçmeyin çok güzel iş görüyor. Pazarcı çadır kurmadan kurtuluyor, vatandaş kışın yağmurda yazın güneşte alışveriş yapmaktan. Vatandaşımız alışverişe geldiği zaman yanında otoparkına arabasını park edebilecek. Çamura, güneşe kalmadan rahatça alışverişi yapabilecek. Biz pazar yerlerini çok amaçlı kullanıyoruz. Sadece haftada bir gün pazar yeri olarak değil. Onun dışında oto park olarak ve kurban bayramında kurban kesim yeri olarakta kullanıyoruz. Üstü kapalı geniş bir mekan olduğu için toplantı yapmak için kullanabiliyorsunuz. Şahinbey Belediyesi olarak Araban’da Pazar yeri ve cami inşaatı yaptık. Yavuzeli’nde ise kilit taşı çalışmamız devam ediyor. Nurdağı’nda asfaltlama çalışmaları yaptık ve farklı çalışmalara da imza atacağız. İslahiye ve Nurdağı’na de birer tane sosyal tesisi yaptık. Nizip’e bir park yapacağız. Halka hizmet noktasında ilçe belediyelerimiz ve kardeş belediyelerimiz ile birlikte halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.  İnşallah temellerini atacağımız semt pazarımız Oğuzeli Belediyemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

PAZAR YERİMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli’nin önemli bir ihtiyacı olduğunu belirterek “ Yeni yapılan pazar yerimiz hem halkımıza hem Pazar esnafımıza hayırlı olsun. Daha modern daha sağlıklı bir ortamda hizmet almalarını ve vermelerini sağlayacak olan bir pazar yeri. Bu Pazar yeri gerçekten Oğuzeli’mizin önemli bir ihtiyacıydı. Vatandaşlarımız kışın yağmurda, yazın güneşte alışveriş yapmak zorunda kalıyorlardı. Pazar esnafımızda aynı şekilde zorluklar yaşıyordu. Ben bu yapılan hizmetten dolayı başta Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na, meclis üyelerine ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi.

ÖNEMLİ BİR İHTİYACIMIZDI

Oğuzeli İlçesi’nin sakinlerinden Fatma Yılmaz “Kışın sağundan, yazın sıcağından alış veriş yaparken çok etkileniyoruz. Oğuzeli İlçemizin çok önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak. Oğuzeli’nin gelişimine destek olduğu için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

Oğuzeli İlçesi’nin sakinlerinden Ayten Doğan “Öncelikle böyle bir hizmet için Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür ederim. Kışın sokak aralarında kurulan semt çadırlarının rüzgârda savrulması nedeniyle alış veriş yapamıyorduk. Yazın ise sıcakta açık havada zorlanıyoruz. Şimdi ise yapılan kapalı pazar yeri sayesinde bu sorunlarımız ortadan kalkacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Nurgül Aşık, Oğuzeli’nin önemli bir ihtiyacının karşılandığını belirterek “Açık alandaki çadırlı Pazar yerlerinde çok sıkıntılar çekiyorduk. Çok ihtiyacımız olan bir hizmetti. Çadırlı pazar yerlerindeki kargaşa, böylece son bulmuş olacak. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı