Hoşgeldiniz  

ŞAHİBEY BELEDİYESİ’NDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE 10 BİN BİSİKLET

admin | 22 Mayıs 2021 | Sağlık, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

ŞAHİBEY BELEDİYESİ’NDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE 10 BİN BİSİKLET

ŞAHİBEY BELEDİYESİ’NDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE 10 BİN BİSİKLET Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Şampiyonlar Ligi’nin açılış töreni sonrasında Şahinbey Belediyesi’nin 10 bin bisiklet dağıtım törenine katılan, Bakan Kasapoğlu, bisiklet sporuna desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Gençlerin bu ülkenin en büyük umudu olduğuna dikkati çeken Bakan Kasapoğlu, “Gençlik merkezleri, gençlerimizin kendilerini geliştirmesi için tesis ettiğimiz mekânlar. Bunların sayılarını her yerde artıracağız. Gaziantep’te de Türkiye’de de ilçelerimizde de daha fazla gençlik merkezleri olsun istiyoruz. Gençlerimiz, tüm değerleriyle barışık, çağın gerektirdiği donanımla kapsanmış şekilde bilimde, sanatta, sporda güçlü bir şekilde geleceğe yürüyecek.” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının son 3 yılda Gaziantep’e önemli yatırımlar yaptığına dile getiren Gaziantep Valisi Davut Gül, “Biz göç alan bir şehiriz ve 1 milyondan fazla gencimiz var. Bu gençlerimizin hayata dair birçok sorunu var. Kimi zaman asayişle kimi zaman başka bağımlılıklarla ilgili. İşte bu yapılan çalışmaların neticesinde inşallah pırıl pırıl gençlerimiz yetişecek.” diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Biz daha önce 6 takdir belgesi alan 10 bin öğrencimize bisiklet dağıtımını gerçekleştirmiştik. Bugün de yine 10 bin başarılı öğrenciye bisiklet dağıtımı gerçekleştireceğiz. Her yaştan herkesi spora teşvik etmek istiyoruz. Spor kulübümüz aracılığıyla 24 ayrı branşta yine 15 binin üzerinde lisanslı sporcumuz var. Vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Amacımız sporu halkta yaygınlaştırmak, herkesin spor yapmasını sağlamak.” şeklinde konuştu.

Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı