Hoşgeldiniz  

BAŞKAN ŞAHİN, ANNELER İÇİN KUTSİ İLE DÜET YAPTI

admin | 09 Mayıs 2021 | Genel, Gündem, Kültür Sanat, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

BAŞKAN ŞAHİN, ANNELER İÇİN KUTSİ İLE DÜET YAPTI

-KUTSİ YENİ ŞARKISINI ANNELER GÜNÜ’NDE BAŞKAN ŞAHİN’LE İLK KEZ OKUDU

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anneler Günü münasebetiyle şarkılarıyla dinleyicilerin gönlünde taht kuran Kutsi’yle mini konser verdi, sanatçının hayranları tarafından henüz bilinmeyen “Annem” adlı yeni parçasıyla duygu dolu anlar yaşandı.

Akustik bir ortam eşliğinde sözü ve müziğin Kutsi’ye ait olduğu çiçeği burnunda olan “Annem” isimli yeni eserine Anneler Günü dolayısıyla eşlik eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin parçada geçen anlam dolu sözleri okurken hem duygulandı hem de duygulandırdı.

Botanik Bahçesi’nde yeşillikler içinde sade bir ortamda  Kutsi ile bir araya gelen Başkan Şahin, Anneler Günü dolayısıyla çiçek dağıtımı ve şiir okuma etlinliğiyle başlattığı kutlama programını anneleri duru bir şekilde anlatan Kutsi’nin yeni bestesiyle sürdürdü.

Mini konserin sonunda Gaziantep’te final yapan “Benim Adım Melek” dizisinin de aynı zamanda başrol oyuncusu Kutsi, Anneler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen bu etkinliğin içerisinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı