Hoşgeldiniz  

BAŞARILI BİR EMNİYET MÜDÜRÜ KOLAYCA EMEKLİYE SEVK ETTİRİLMEMELİ (Köşe Yazısı Halil Eyyupoğlu)

admin | 05 Mayıs 2021 | HALİL EYYUPOĞLU Köşe Yazısı, Tüm Manşetler A- A+

BAŞARILI BİR EMNİYET MÜDÜRÜ KOLAYCA EMEKLİYE SEVK ETTİRİLMEMELİ (Köşe Yazısı Halil Eyyupoğlu)

BAŞARILI BİR EMNİYET MÜDÜRÜ KOLAYCA EMEKLİYE SEVK ETTİRİLMEMELİ

 BİZ EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜ İSTİYORUZ

Bu kent Kobani eylemlerinde Ocaklar Karakolu’na HDP PKK yanlılarının saldırısına karşı karakolu etten duvar örerek saldırıyı püskürten Türk polisine hatta devletine göğüs gererek siper olan bir halkı gördü.

Bu kent Beybahçe Mahallesinde Kına Gecesinde bombalama sonucu 38 i çocuk 56 insanımızın parçalanarak katledilmesini gördü.

Karşıyaka Polis Karakoluna bombalı saldırıyı gördü.

Bu kent 100 yıl öncesinde İngiliz Ajanı Lawrence gibi 25 yıl sessiz kentimizde dolaşan Rahip Brunson’u ABD Başkanının oval ofiste törenle karşıladığında fark etti.

Bu kent yoksulluk ve aşırı zenginliğin şımarıklığı demeden uyuşturucu tacirlerinin elinde çok iyi bir Pazar olduğunu görüyor ve yaşıyor.

Bu kent aynı zamanda Uyuşturucuya karşı amansız operasyonları da görüyor ve izliyor. Emniyet güçlerimizin cansiperane başarılarını da görüyor.

Konunun AK Parti MYK’da gündeme geldiği ifade edilirken; sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Camide onlara müdahale şekli yanlıştı. Onların yaptığı da yanlıştı. İkisi de yanlış” ifadesindeki haklı görüşlerinin yanı sıra

Eğitimsiz bir bekçinin gereksiz yere bir biber gazı sıkması  başarılı bir emniyet müdürünün istifasına yol açmamalı..

MİT tırlarının durdurulmasında ve 15 Temmuz darbe girişimindeki FETÖ ile etkin mücadelesi, uyuşturucuyla mücadelesi; terörle mücadelesi; kentin her türlü güvenliği için yapılan onca başarısı bir anda derbest edilip bir kenara atılmamalı..

Başarıya ödül bir istifa mektubu asla olmamalı.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı