Hoşgeldiniz  

ŞAHİNBEY’İN 23 NİSAN KORTEJİNE BALKONLARDAN HALK COŞKUSU

admin | 24 Nisan 2021 | Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

ŞAHİNBEY’İN 23 NİSAN KORTEJİNE BALKONLARDAN HALK COŞKUSU

ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN KORTEJLİ 23 NİSAN KUTLAMASI

Şahinbey Belediyesi korona virüsü nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını düzenlediği müzikli araç korteji etkinliği ile kutladı.

Daha önceki yıllarda binlerce çocuğa Şahinbey Parkı içerisinde uçurtma dağıtarak ve düzenlediği çeşitli animasyonlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Şahinbey Belediyesi korona virüsü nedeniyle iki yıldır müzikli kortejli kutlama düzenliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 101’inci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen kortej etkinliğinde Şahinbey Belediyesi araçları süslendi ve çeşitli müzikler çalınarak çocuklar ve büyüklere 23 Nisan sevinci yaşatıldı. Mavikent Mahallesi’nden başlayan kortej, Karataş, Güneykent, Üniversite Bulvarı, Binevler, Ordu Caddesi, İnönü Caddesi, Barak Mahallesi, Perilikaya, Serinevler ve Demokrasi Bulvarı istikametinde devam etti.

ÇOCUKLAR HEDİYELER DAĞITILDI

Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için oluşturduğu araçlı korteje vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yapılan etkinlikte Türk bayrakları ve balonlarla süslenen araçlarla şehir turu yapıldı. Araçlar cadde ve sokaklardan çocuk müzikleri eşliğinde geçerken, balkona çıkan çocuklar büyük sevinç yaşadılar. Apartmanların pencere ve balkonları Türk bayrakları ve balonlarla donatılırken, araç kortejinde Başkan Mehmet Tahamazoğlu’nu gören vatandaşlar bayrakları ile birlikte el sallayarak Başkan Tahmazoğlu’nu selamladılar. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tesislerinde hazırlanan bez bebeklerin yanı sıra futbol, basketbol topları, kedi ve zürafa figürlerinden olduğu oyuncaklar dağıttı.

ÇOCUKLARIMIZI VE VATANDAŞLARIMIZI MUTLU ETTİK

Şahinbey Belediyesi’nin üstü açık otobüsünde vatandaşları ve 23 Nisan’ın kahramanları çocukları selamlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun da 101’inci yıldönümünü kutluyorum. Tüm çocuklarımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Pandemi dönemindeyiz sokağa çıkma yasağında çocuklarımızda evlerinde sıkıldı. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak bir konvoy hazırladık. 4 tane gezi trenimiz, 2 tane gezi otobüsümüzü süsledik. Mahalleleri, caddeleri, sokakları gezerek çocuklarımıza hediyeler veriyoruz. Müzik eşliğinde onların bir parça olsa da bu bayramı kutlamalarına vesile oluyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Geçen yıl da pandemi nedeniyle araç konvoy etkinliği düzenlemiştik. Şehirde bir heyecan oluşturduk. Bu yıl da aynı heyecan oluştu. Çocuklar çok mutlu oldu.” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı