Hoşgeldiniz  

ŞAMİL TAYYAR İŞE HIZLI BAŞLADI:TEŞKİLATLARIMIZ ÇOŞKULU

admin | 11 Nisan 2021 | Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

ŞAMİL TAYYAR İŞE HIZLI BAŞLADI:TEŞKİLATLARIMIZ ÇOŞKULU

(Haber Halil Eyyupoğlu)

Gaziantep 24,25,26. Dönem Milletvekili olarak görev yapan ve  yeni seçilen Ak Parti Genel Merkez (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar ayağının tozuyla Gaziantep’e gelerek bütün ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle buluştu.

Tayyar İlçe teşkilatlarının coşkulu olduğunu dile getirdi.

Şamil Tayyar ilçe ilçe Ak parti teşkilatlarına teşekkür etti;

Araban:Gaziantep’te teşkilat ziyaretlerimize Araban’dan başladık. Belediye Başkanımız Hasan Doğru ve İlçe Başkanımız Kamil Kasney’e, eşlik eden il teşkilatımıza teşekkür ederim. Allah hayretsin.

Şehitkamil:Bugün son durağımız Şehitkamil ilçemizdi. İl Başkanımız M. Eyüp Ozkececi yalnız bırakmadı. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloglu  ve İlçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ‘ın organizasyonu çok şıktı. 2023 yolculuğunda verimli bir toplantı oldu.

Şahinbey:1 milyona yakın nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ilçelerinden Şahinbey’deyiz. İl Başkanımız M.Eyup Özkececi ve  İlçe Başkanımız Hasan Teke büyük destek verdiler. Teşkilat coşkuluydu.

İslahiye:Doğup büyüdüğümüz topraklar, İslahiye bir başkaydı. Belediye Başkanımız Kemal Vural  ve İlçe Başkanımız M. Arslan ‘a muhteşem organizasyon için teşekkürler.Hasret giderdik.Muhabbet ettik.Rabbim birliğimizi daim etsin.

Nurdağı: Bugün ilk durağımız Nurdağı’ydı. Belediye Başkanımız Ökkeş Kavak  ve İlçe Başkanımız  Ramazan_Analık,  salgın şartlarına uygun, açık havada ağırladılar. Çok şıktı. Özlemişiz.Dertleştik.Yeni dönemi konuştuk.

Nizip: Bugün son durağımız Nizip İlçe Teşkilatımızdı. Nizip Belediye Başkanımız Mehmet Sarı ve İlçe Başkanımız Fatih Uzunaslan, örnek ev sahiplği yaptılar. Dava arkadaşlarımızla dertleştik, yeni dönemi konuştuk. İl teşkilatımız yalnız bırakmadı. Tarihi birlikte inşaa edeceğiz.

Şahinbey Ak parti İlçe Başkanı Hasan Teke: Ak Parti Genel Merkez (MKYK) Üyemiz Sn.Şamil Tayyar İl Başkanımız Sn.Eyüp Özkeçeci yönetim kurulu üyelerimiz teşkilatımız ile birlikte bir araya geldik, hasbihal ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı değerli vekilime teşekkürlerimi sunuyorum.

Şehitkamil Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz: İl Başkanımız Sn.Eyup Özkeçeci,MKYK Üyemiz Sn.Şamil Tayyar ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Sn.Rıdvan Fadıloglu’nun Katılımlarıyla,Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Teşkilatımız İle Birlikte İstişare ve Degerlendirme Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı: AK Parti MKYK Üyemiz Sayın Şamil Tayyar’ı ve AK Parti İl Başkan Yardımcılarımızı Nizip teşkilatı olarak misafir ettik.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için inandığımız yolda durmadan yorulmadan emin adımlarla ilerliyoruz.

Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu: Gaziantep 24,25,26. Dönem Milletvekili olarak görev yapan ve  Akparti MKYK üyeliğine seçilen Sayın Şamil Tayyar ziyaret ve sohbet amaçlı İlçemiz AkParti Teşkilatına ziyarette bulunmuştur.Kendilerine nazik ziyareti ve samimi sohbetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, yeni görevinin kendisine, şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural: AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Şamil Tayyar ve AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Arslan  ile birlikte Parti binasında partililerle buluşup hasret giderip,muhabbet ettik.Birlikte nice yıllara

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak: 24.25.26.cı dönem Gaziantep milletvekilimiz, yeni MKYK üyemiz Sayın Şamil TAYYAR ve  Gaziantep İl Başkan yardımcılarımız katılımlarıyla Ak Parti Nurdağı İlçe Teşkilat mensubu dava arkadaşlarımız ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.

AK Parti ailesi olarak ilk günkü heyecan ve kararlılıkla ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı