Hoşgeldiniz  

Genç Kadem Otizmli Çocuklarla Bir Araya Geldi

admin | 04 Nisan 2021 | Eğitim, Ekonomi, Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

Genç Kadem Otizmli Çocuklarla Bir Araya Geldi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Genç Kadem Topluluğu üyeleri “Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde” otizme dikkat çekmek amacıyla, Gaziantep Otizm Vakfı’na ziyaret gerçekleştirerek otizmli çocuklarla zaman geçirdi.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli çocuklarla bir araya gelen Genç Kadem topluluğu, mavi balonlarla ve şeritlerle vakfı süsledi. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Kadem üyeleri, mavi etkinlik rengini benimseyerek “Otizmin farkındayız” mesajı verdi. Dünya Otizm Farkındalık Günü’nü otizmli çocuklarla çeşitli aktiviteler yaparak geçiren Öğrenci topluluğu, çocukların neşelerine ve enerjilerine tanıklık etti.

NİLAY ERDOĞAN: “ONLARI SADECE BUGÜN DEĞİL, HER GÜN HATIRLAYALIM”

Otizmli çocuklarla harika zaman geçirdiklerini söyleyen HKÜ Genç KADEM Topluluğu Başkanı Yağmur Nilay Erdoğan: ”2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü sebebiyle Otizmli çocuklarla bir araya geldik. Otizm farkındalık rengi olan mavi etkinlik rengiyle çeşitli aktiviteler yaptık. Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme vesile olmak, neşelerine ve enerjilerine tanıklık etmek eşsiz bir deneyimdi. Onları sadece bugün değil, her gün hatırlayalım” dedi.

Günün anlam ve önemine uygun olarak yapılan programın sonunda mavi balonları uçuran öğrenci topluluğu, otizm vakfı çalışanları ve otizmli çocuklar, “Otizm bir hastalık değildir” mesajı verdi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı