Hoşgeldiniz  

12 SAAT ÖNCE YAYINLADIĞIMIZ “HASHTAG” İMİZE RİZE’DEN SES GELDİ

halil Eyyupoğlu | 13 Şubat 2021 | Genel A- A+

DÜNYA 5 DEN BÜYÜK

ŞAHİNBEY İSTANBUL’DAN DA BÜYÜK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binası Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada,  eğitime verilen desteklerden söz ederek Şahinbey Belediyesi’nin 50 bin tablet dağıtarak 40 bin tablet dağıtacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesinin önüne geçtiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında;

“Geçtiğimiz günlerde baktım birisi öğrenci sayısının 3,5 milyonu geçtiği koskoca İstanbul’da 40 bin tablet dağıtmakla övünüyor” diyerek, Millî Eğitim Bakanlığının bugüne kadar 2 milyonu aşkın tablet dağıttığını, sadece Şahinbey Belediyesinin bile 50 bin tablet dağıtığını ancak bu yapılanları kimsenin görmediğini, görmek istemediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah Türkiye 2023 hedeflerine de ulaşacak, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına da girecek, uzaya da gidecek, küresel ve bölgesel lider de olacak biz buna inandık. İnanmak ve harekete geçmek başarının yarısıdır. Biz 18 yılda Cumhuriyet tarihinde yapılanların katbekat fazlasını bu sayede ülkemize kazandırdık” diye konuştu.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı