Hoşgeldiniz  

Erdoğan’dan ‘Şahinbey’ Vurgusu!

admin | 12 Şubat 2021 | Eğitim, Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

Erdoğan’dan ‘Şahinbey’ Vurgusu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’in merkez Şahinbey ilçesinde 50.000 tablet dağıtıldığını vurguladı.

Erdoğan, Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ek binasıyla Çayeli Eğitim Fakültesi ek binası açılış programında konuştu.

Cumhurbaşkanı, “Birileri televizyonlarda ‘Bugün profesörü olmayan üniversiteler var’ diyordu. Ama az önce Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ndeki profesör sayısını duyunca bu kulakları olup da duymayanlar inşallah duymuşlardır” dedi.

Muhalefeti eleştiren Erdoğan, şunları dile getirdi:

“Havalimanı yaparsınız, ‘Buraya uzay mekiği mi inecek?’ uzay programı yaparsınız, ‘Yapacak başka iş mi kaldı?’ derler. Yarın öbür gün uzaya kendi aracımızı, kendi bilim adamımızı gönderdiğimizde ‘Dünyaya mı sığmadınız?’ diyeceklerini duyar gibiyim.

Kimsenin lafında, peynirinde, gemisinde gözümüz yok. Ama yapılan işlere takoz olmalarına izin vermeyiz. Bunların en büyük marifeti açılış yapmama, temel atmama, borç bulma törenleri olmuştur.

Geçtiğimiz günlerde baktım birisi İstanbul’da 40 bin tablet dağıtmakla övünüyor. Milli Eğitim Bakanlığımızın dağıttığı 2 milyonu aşkın tableti bir kenara bırakıyorum, Şahinbey Belediyemizin dağıttığı 50 bin tableti kimse görmüyor. Bakın ilçe belediyesi…”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı