Hoşgeldiniz  

GENÇLERDEN ASIRLIK VEFA ÖRNEĞİ

admin | 11 Şubat 2021 | Eğitim, Genel, Gündem, Kültür Sanat, Tüm Manşetler A- A+

GENÇLERDEN ASIRLIK VEFA ÖRNEĞİ

Şehadetinin 101. yıl dönümünde Şehit Kamil’i Anma Etkinlikleri kapsamında kurumlar arası işbirliği ile organize edilen ‘Şehitkamil’e Mektup’ Yarışması ve Şehit Kamil’i  Anma Paintball Turnuvası’nda dereceye giren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

Antep Savunması’nın simge isimlerinden Şehit Mehmet Kamil’in vefatının 101. yılı dolayısıyla  Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Şehit Kamil’e Mektup Yarışması ve Şehit Kamil’i  Anma Paintball Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri Şehitkamil Sanat Merkezi’nde (ŞNS) düzenlenen törenle verildi.

Şehit Kamil’e Mektup Yarışması’nda ortaokullar ve liseler kategorisinde dereceye giren 10 öğrenci ile Şehit Kamil’i  Anma Paintball Turnuvası’nda  2 farklı kategoride 40 farklı takım arasında   ilk 3 dereceye girmeyi başaran 42 lise ve üniversite öğrencisi, ödüllerini Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’nın elinden aldılar. Şehit Kamil’e Mektup Yarışması’nda birincilere  tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere çeyrek altın, dördüncü ve beşincilere bisiklet armağan edilirken, Şehit Kamil’i Anma Paintball Turnuvası’nda dereceye giren tüm öğrenciler spor malzemeleriyle ödüllendirildiler.

YARIŞMACI GENÇLERİMİZİ KUTLUYORUM

Organizasyonun ödül töreninde katılımcılara hitap eden Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, dereceye girerek ödül almaya hak kazanan genç öğrencileri kutladı. Kaymakam Kalaylı, şunları söyledi:

“Kurumlar arası işbirliği ile düzenlenen Şehit Kamil’e Mektup Yarışması ve Şehit Kamil’i  Anma Paintball Turnuvası’nda dereceye giren tüm yarışmacı öğrencilerimizi kutluyorum. Gençlerimiz,  Antep Savunmasının genç kahramanı Şehit  Mehmet Kamil’i unutmadıklarını düzenlenen  organizasyonlarda ortaya koydukları büyük özveriyle bir kez daha gösterdiler. Yarışmaların düzenlenmesinde emeği geçen kurumlarımızın  değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm aziz şehitlerimizi  ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha  rahmet ve minnetle anıyorum.”

GEÇMİŞ İLE GELECEK ARASINDA GÜÇLÜ BİR BAĞ KURDULAR

Ödül töreninde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirilen organizasyonlar sayesinde gençlerin geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağ kurduklarını vurguladı.  Başkan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Şehit Kamil’i Anma Etkinlikleri kapsamında kurumlar arası işbirliği ile organize edilen yarışma ve turnuvada dereceye giren öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Katılımcı gençlerimiz, geçmiş ile gelecek arasında çok güçlü bir bağ kurdular, milli ve manevi değerlerimize sahip çıktılar. Tarihlerini bilip, geleceğe umutla bakan tüm gençlerimizle ayrı ayrı gurur duyuyoruz. Organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen tüm paydaş kurum temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Değerli öğrencilerimize, akademik ve sosyal yaşamlarında başarılar diliyorum.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı